Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2009 11:51 - Вече ми се гади от дребни душички които отказват да поемат съдбата в ръцете си!!!!
Автор: niksan4o Категория: Политика   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
1



 Чесно казано омръзна ми да слушам едно и също - тая скапана държава няма оправия и т. н. тея маскари и лъжци и незнам си какви още не можем да ги махнем безсилни сме и дъра - дъра . Толкова ли не си даваме сметка че те са там където са защото ние им позволяваме както им позволяваме да си правят каквото искат и продължаваме да ги търпим. Нищо че съсипаха всичко съградено  от  нашите баби, дядовци, бащи и майки  и с цялата си нагост откраднаха пенсийте им, съсипаха бъдещето на всички млади хора,  и ни поставиха в положение да бягаме навън в търсене на по - добър живот, какъвто тук в собствената си страна не можем да имаме . НИЕ СМЕ МАЛКА ДЪРЖАВА НА ИЗЧЕЗВАНЕ БЕЗ ВОЙНА. ВСЕ НЯКОЙ ДР. ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА НИ.
Сега държавата ни има вид на жалки останки от отминало величие . Останки проядени от корупция и престъпност. Останките могат да бъдат срутени, и на тяхно място място да блесне нова и модерна държава. Но това ще се случи само и единствено когато хората осъзнаят своята роля в държавата и когато разберат, че промяната не може да дойде нито от ЕС, нито от небето, а само от тях смите, но разединеният народ най - лесно се тъпче и манипулира за съжаление.Но въпреки всичко аз вярвам че нещата са променими и ние ще се променим. "Ние трябва да бъдем проммяната която искаме да бъде в свеета"  М. ГАНДИ За това дано се осъзнаем по - скоро и влезем в правия път защото иначе не знам...
Аз съм много отвратен от това как волята на хората повреме на избори се превръща във личен бизнес. Тези които отиват във властта защитават първо собствените си интереси, след това националния. Но за съжаление така ще бъде докато ние го позволяваме!!!
Затова е време да кажем стига докато не са ни загробили напълно. Не сме толкова малка държава, не сме толкова бедна държава особено когато можем да усвоим много пари от ЕС, но крадливата ръка на властта за пореден път се издъни и това ме кара да се замисля още повече защо продължаваме да ги търпим тея хора. 
Затова последно - България може да стане това което би трябвало да е, всяка държава в своята история има възход и падение, но стига падение, да ги изитаме тия и да покажем че искаме развитие, искаме държава която да осигурява всичко необходимо за добър живот по стандарт на западните развити държави. Стига да повярваме в това разбира се и да се обединимоколо тази идея и да работим за нея , трудно нистина, но не и невъзможно!!! Всичко зависи от нас  - винаги е било и винаги ще бъде...
Трябва да променим тази система и да я настроим да работи за нас и то да работи качествено и да ни осигурява всички необходими условия за развитие - модерни болнични заведения, училища, въобще модерни ин ституции каквито сега няма. 
Така мисля аз, ако някой има др вийдане нека заповяда 



Тагове:   можем,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: niksan4o
Категория: Лични дневници
Прочетен: 18133
Постинги: 14
Коментари: 3
Гласове: 37
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930