Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2010 00:22 - МОЛЯ, ПОДКРЕПЕТЕ ПЕТИЦИЯТА "НЕ НА ДДС ВЪРХУ МИЛОСЪРДИЕТО" !!!
Автор: niksan4o Категория: Други   
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.01.2010 23:08


Уважаеми дами и господа, години наред се провеждат различни благотворителни кампании за набиране на средства чрез изпращане на SMS-и за подпомагане лечението на болни дечица.Пред една такава човешка трагедия е трудно да устои човек и да не изпрати няколко SMS-а с единствената мисъл,че ще помогне да се излекуват повече дечица.Пред трагедията не се трогват само държавните институци-президент,парламент,правителство.Ще попитате защо?
Защото години наред държавата в лицето на тези отговорни институции е абдикирала от проблемите на българското общество,а на всичкото отгоре проявява изключителен цинизъм и безразличие към тях.
Чакахме с надежда тройната коалиция да бъде изметена и да настъпи времето на справедливостта.Уви,надеждите за пореден път бяха попарени
с неадекватните и противонародни действия на новите.Очаквахме с нетърпение,че ще бъде отменен данъкът върху добавената стойност за лекарствата и учебниците?Да,ама не!
Помислихме си,че ще бъде отменен и данъкът върху милосърдието,иначе
казано да не се начислява ДДС върху изпратените от нас SMS-и.Да,ама не!
Чашата на цинизма преля на връх Коледа когато в поредната инициатива с йезуитски текст беше написано,че изпращайки SMS ние даряваме един лев за подпомагане на болно детенце.В този текст,обаче беше изпуснато допълнението,че за това наше милосърдие ние трябва да платим 20% данък на правителството,за да има подправки за постната пица на министър Дянков.
Ето защо,днес аз казвам!
НЕ,НА ДДС ВЪРХУ МИЛОСЪРДИЕТО!
Призовавам всички отговорни институции в Република България,да намерят законов начин да върнат парите от начисленото ДДС за последната кампания на "Българската Коледа"и тези пари да се преведат за подпомагане на повече болни дечица.
Господа депутати, свалете маската на цинизма!
Народе български,подкрепи тази благородна кауза,нека покажем,че в България вече има гражданско общество!
Инициатор:Димитър Байрактаров


http://bgpetition.com/ne-na-dds/index.html  Моля изпратете тази петиция до възможо повече хора !!! Предварително благодаря !!!


Тагове:   ДДС,   милосърдие,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: niksan4o
Категория: Лични дневници
Прочетен: 18130
Постинги: 14
Коментари: 3
Гласове: 37
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031